MURINJO NAPUŠTA ROMU? Portugalac pregovara sa BOGATAŠIMA (FOTO)

Autor:

Sport

17.02.2023

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati novinar Santi Auna navodi da je nedavno održana prva runda razgovora preko posrednika.

MURINJO NAPUŠTA ROMU? Portugalac pregovara sa BOGATAŠIMA (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Žoze Murinjo

Kristof Galtije raočarao je upravu Pari Sen Žermena i blizu je otkaza. Za njegovog naslednika na klupi "svetaca" odavno figurira Zinedin Zidan, a sad je iskočilo novo ime - ni manje, ni više nego Žoze Murinjo.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Žoze Murinjo

Poznati novinar Santi Auna navodi da je nedavno održana prva runda razgovora preko posrednika. Luis Kampos veoma dobro poznaje Murinja. Doduše, jedno vreme nisu razgovarali, međutim ponovo su uspostavili kontakt. Čovek koji trenutno ima najveći uticaj u sportskom sektoru francuskog šampiona veruje da bi njegov zemljak bio pravi izbor, jer ima reputaciju i puno iskustva u vođenju svlačionice pune zvezda.

- Poznato je da je Murinjo veliko obožavalac Kilijana Embapea, prve zvezde PSŽ-a, a takođe u Parizu bi imao šansu da sarađuje sa svojim nekadašnjim pomoćnikom iz Totenhema, Žoaom Sakramentom, koji je trenutno deo stručnog štaba Kristofa Galtijea - piše u tekstu Auna.

On dalje navodi da nikakav dogovor još nije postignut, da niko iz Pariza još kontaktirao Romu (Murinjo ima ugovor do leta 2024), ali da bi dobar odnos između dva kluba mogao da učini da pregovori prođu glatko. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading