TOTALNI KRAH JE BIO NA VIDIKU: Stanković za dlaku izbegao veliku nesreću!

Autor:

Sport

16.02.2023

20:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegov klub je uspeo da napravi dogovor sa stranama kojima se duguje, po kojem su isplaćene plate za oktobar i novembar.

TOTALNI KRAH JE BIO NA VIDIKU: Stanković za dlaku izbegao veliku nesreću!

Foto: Profimedia

SampdorijaDejan Stanković vode grčevitu borbu za opstanak u Seriji A, a tu su i finansijski problemi, zbog čega je klubu iz Đenove pretilo oduzimanje bodova.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Navijači Sampdorije

Ta mera je visila nad klubom zbog dugovanja igračima i stručnom štabu. Ipak, klub je uspeo da napravi dogovor sa stranama kojima se duguje, po kojem su isplaćene plate za oktobar i novembar.

Ali kako su dugovanja ostala, ostala je i opasnost da bi zbog ukupnog duga od 11 miliona evra to moglo da se desi. Rok Đenovljana da obezbede taj novac je 16. maj.

Podsetimo, Sampdorija se nalazi u teškoj situaciji. Puleni Dejana Stankovića nalaze se na 19. poziciji Serije A sa samo 11 bodova. Đenovljani imaju čak osam bodova manje do Specije koja je u sigurnoj zoni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading