KONAČNO DOBRE VESTI! Grobari mogu da odahnu pred meč Partizana i Šerifa!

Autor:

Sport

16.02.2023

07:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle niza peripetija informacije koje će navijačima crno-belih vratiti osmeh na lice.

KONAČNO DOBRE VESTI! Grobari mogu da odahnu pred meč Partizana i Šerifa!

Foto: Starsport

Bibars Natho protiv Mladosti GAT

Fudbaleri Partizana u četvrtak od 21 čas nastavljaju svoj evropski put.

Na startu nokaut faze Lige konferencija protivnik će biti Šerif, a prvi meč na programu je u Kišinjevu. Crno-beli imali su dosta muka da stignu do Moldavije, a na kraju će se ova utakmica odigrati bez prisustva publike.

Pojedini navijači Partizana krenuli su ka Moldaviji, ali su vraćeni u Beograd, te su pored neprijatnosti i velikog troška koje su doživeli, ostali uskraćeni da sa tribina isprate svoje ljubimce u prvom meču evropskog proleća.

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

 

Ipak, sada su stigle informacije koje će svima vratiti osmeh na lice. Utakmicu između Partizana i Šerifa u televizijskom prenosu moći će da prati čitava Srbija. Dva TV kanala imaju prava na prenos, pa tako susret čiji je početak zakazan za četvrtak od 21 čas možete pratiti na prvom programu Radio televizije Srbije, kao i na Areni sport Premium 1.

Takođe, tekstualni prenos uživo ove utakmice čeka vas i na sajtu Republika.rs u specijalnom lajv-blogu koji će biti posvećen meču između Partizana i Šerifa.

Trener crno-belih, Gordan Petrić, zna šta čeka njegov tim u Moldaviji.

Poslednjih godina je Šerif odigrao dosta kvalitetnih utakmica u Evropi, teško je igrati protiv njega, ima dosta stranaca, očekujem naporan meč. Moramo da ponudimo neke odgovore tokom susreta. Nikad ne pominjem pojedince, već govorim o timu. Nadam da će oba tima prikazati kvalitetan fudbal - istakao je, između ostalog, Petrić, a njegovu čitavu konferenciju za medije možete pronaći OVDE.

Podsetimo, prvi meč je na programu u četvrtak od 21 čas, dok je revanš u Beogradu za sedam dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading