SLAVNI TRENER IMA SAVET ZA VLAHOVIĆA: Dušan MORA da se ugleda na ovog fudbalera! (FOTO)

Autor:

Sport

14.02.2023

22:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin se nakon povrede vraća u prepoznatljivu formu.

SLAVNI TRENER IMA SAVET ZA VLAHOVIĆA: Dušan MORA da se ugleda na ovog fudbalera! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Bivši trener Fiorentine, koji se smatra jednim od zaslužnih za uspon Dušana Vlahovića u italijanskom fudbalu, Ćezare Prandeli, smatra da srpski golgeter može da dobije inspiraciju od zvezde Mančester sitija Erlinga Halanda.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ćezare Prandeli

- Haland ima neverovatan kvalitet. Uleće u kazneni prostor sa neverovatnom odlučnošću. Napadači proučavaju jedni druge i Dušan mora da uzme inspiraciju od Erlinga - rekao je Prandeli.

Vlahović je u nedavno u Kupu Italije prvi put u dresu Juventusa zaigrao sa nekadašnjim saigračem iz Fiorentine, Federikom Kijezom. Saradnja bi tek u budućnosti trebalo da donese rezultate.

- Sećam se Federika u omladinskom pogonu Fiorentine. On i Vlahović će formirati razorno napadačko partnerstvo, kompletni su igrači.

Juventus se suočio sa oduzimanjem čak 15 bodova, pa je u ovom trenutku na razočaravajućem devetom mestu.

- Oni su samo bod ispod sedme pozicije, ali su i dalje Juventus. Oduzimanje bodova nekad može da bude motivacija, mogu im dati podsticaj u Ligi Evrope i Kupu Italije. Alegri mora da pronađe način da aktivira sve igrače, tako će grupa biti jača - dodao je iskusni strateg.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading