DRAMA SE NASTAVLJA: Acuov AGENT razočaran ponašanjem kluba - potraga za Kristijanom je spora!

Autor:

Sport

14.02.2023

20:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džordž Ado kaže da je locirana soba u kojoj je Ganijac bio u trenutku zemljotresa, kao i da su pronađene njegove patike.

DRAMA SE NASTAVLJA: Acuov AGENT razočaran ponašanjem kluba  - potraga za Kristijanom je spora!

Foto: Tanjug/AP

Kristijan Acu

Fudbaler Hataja Kristijan Acu i dalje nije pronađen posle razornih zemljotresa na jugozapadu Turske. Iako se pričalo da je ovaj bivši fudbaler Njukasla pronađen, on je i dalje pod ruševinama rezidencije u kojoj je bio.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christian Atsu (@chris_atsu)

 

Acuov agent Džordž Ado kaže da je locirana soba u kojoj je Ganijac bio u trenutku zemljotresa, kao i da su pronađene njegove patike. Takođe je termalnim kamerama utvrđeno da postoje znaci života na pet mesta, ali Ado poručuje da su pravi znaci da ima još živih miris i zvuci.

- Stvari idu neverovatno sporo i mnoge akcije spasavanja su odložene i ljudi umiru zbog manjka spasilaca. Nažalost klub nije sa nama u ovome u potrazi za Atsuom. Njihova pozicija i njihov uticaj uz njihovo znanje o lokalnim prilikama bi bili prilično od pomoći. Tražili smo dodatne resurse da bismo ubrzali potragu - stoji na Tviter profilu Džordža Adoa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading