ZVEZDA IGRA KUP, ALI... Bez DELIJA crveno-beli neće igrati utakmice!

Autor:

Sport

14.02.2023

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Trebovali smo jos 750 karata, ali organizator je istakao da nema više od 250. Nema potrebe da se te karte prodaju otvoreno, jer sam siguran da bi i jedan i drugi klub platili i da u tom delu smanjimo bezebednosni rizik."

ZVEZDA IGRA KUP, ALI... Bez DELIJA crveno-beli neće igrati utakmice!

Foto: Starsport

Fakundo Kampaco, Džon Holand i Luka Vildoza

Predsednik KK Crvena zvezda, Nebojša Čović, obratio se javnosti povodom Kupa Radivoja Koraća. Prvi čovek ekipe sa Malog Kalemegdana govorio je o organiziaciji turnira u Nišu.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Nebojša Čović

- Svake godine postaje isto po pitanju ograničenja u Nišu. Nije moguće napraviti visok nivo bezbednosti, pre nekoliko godina je čovek umalo ostao bez oka. Taj slučaj nije ni razrešen. Svake godine imamo i problem sa kartama u Nišu. Zna se da će se sresti Zvezda i Partizan u polufinalu i finalu i organizator mora da misli i obezbedi po 1000 karata. Mi imamo 250 karata. Onda čekamo, skupe se navijači, stvara se tenzija, veliki pritisak. Na kraju uđu, ali nit možeš normalno da gledaš utakmicu, nit bilo šta i to će se dogoditi i ove godine. Teško ćemo početi utakmicu ako naši navijači ne budu u hali. Trebovali smo jos 750 karata, ali organizator je istakao da nema više od 250. Nema potrebe da se te karte prodaju otvoreno, jer sam siguran da bi i jedan i drugi klub platili i da u tom delu smanjimo bezebednosni rizik. Nismo hteli da dižemo tenziju pred kup - rekao je Nebojša Čović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading