MAJSTORIJA TADIĆA DOVOLJNA ZA ČETVRTFINALE: Srbin ponovo pleše u dresu Ajaksa (VIDEO)

Autor:

Sport

09.02.2023

21:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Kopljanici" se večeras nisu štedeli, ali su i pored toga napravili dobru uvertiru za prvenstveni okršaj sa RKC-om u Amsterdamu.

MAJSTORIJA TADIĆA DOVOLJNA ZA ČETVRTFINALE: Srbin ponovo pleše u dresu Ajaksa (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Dušan Tadić

Ajaks je eliminisao Tvente u osmini finala Kupa Holandija (1:0), a gol odluke postigao je Muhamed Kudus na sjajnu asistenciju Dušana Tadića.

 

 

Presudilo je majstorstvo srpskog asa Dušana Tadića iz 70. minuta, koji je u pravom trenutku uočio kretanje Kudusa, iako mu je bio okrenut leđima, a onda ga pravovremenim dodavanjem doveo u idealnu situaciju za postizanje gola.

Dušan Tadić je na ovaj način nastavio da podiže formu u ovoj godini, a posebno od trenutka kad je ekipu preuzeo Džoni Hejtinga i vratio ga na poziciju najisturenijeg igrača. Na poslednja dva meča u prvenstvu imao je dva gola i dve asistencije, a večeras je tom učinku dodao još jedno dodavanje za gol.

"Kopljanici" se večeras nisu štedeli, ali su i pored toga napravili dobru uvertiru za prvenstveni okršaj sa RKC-om u Amsterdamu, ali i meč nokaut faze Lige Evrope sa Union Berlinom na istom mestu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading