SIROMAŠAN PRELAZNI ROK ZA VEČITE! Stojadinović: Loš signal za sve nas

Autor:

Sport

31.01.2023

22:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno i crno-beli potrošili nula dinara za nove fudbalere...

SIROMAŠAN PRELAZNI ROK ZA VEČITE! Stojadinović: Loš signal za sve nas

Foto: Starsport

Marko Rakonjac i Strahinja Eraković u duelu na utakmici Čukaričkog i Crvene zvezde

Crvena zvezda i Partizan bili su danas poprilično revnosni na transfer-pijaci, pošto su u svoje redove doveli po fudbalera. Crveno-beli jači su za Marka Rakonjca (22), crnogorskog krilog igrača, koji je na pozajmicu stigao iz moskovske Lokomotive. On je prethodno put Rusije otišao iz Čukaričkog, ali u najvećoj evropskoj zemlji nije uspeo da se adaptira jer od jula minule godine na 12 mečeva nije uspeo da se upiše u strelce. Osim njega, na Marakanu ove zime stigli du Lazar Nikolić iz Javora i Aleks Vigo iz River Plejta da pojačaju konkurenciju na desnom beku, dok će se ofanzivac praške Slavije Piter Olajinka novim saigračima priključiti na leto. Zvezda je, čini se, odradila dobar posao u tekućem prelaznom roku budući da je za obeštećenje za gore navedene fudbalere potrošila nula evra.

Republika

Foto: Starsport

Marko Rakonjac

I Partizan od danas ima pridošlicu. Ne, nije u pitanju Kliver Moreno iz Miljonariosa, već njegov sunarodnik Andres Kolorado (24), doskorašnji centralni vezista Kortulue koji ima čak i jedan nastup u dresu sa državnim grbom. U pitanju je pozajmica do kraja sezone, nakon čega će "parni valjak" za 800.000 evra imati pravo da otkupi ugovora bivšeg fudbalera Sao Paola. Južnoamerikanac je, naime, prvo pojačanje crno-belih u tekućem prelaznom roku, što ne znači da će biti poslednje budući da transfer-pijaca za srpske klubove traje do 10. februara.

Republika

Foto: Youtube printscreen/Futcrown/Ilustracija

Andres Kolorado

Prilično siromašan prelazni rok večitih usled, najverovatnije, velike bodovne prednosti Zvezde i gotovo izvesne šeste uzastopne titule, komentarisao je čuveni srpski fudbalski menadžer Zoran Stojadinović.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Zoran Stojadinović

- Mene, zapravo, više brine to što nisu nikoga prodali. Da nije ove nesrećne situacije u Rusiji naši fudbaleri ne imali gde da odu. Pogledajte, nijedan fudbaler ove zime nije otišao na Zapad, što je loš signal za sve nas. A što se dolazaka tiče, u Zvezdi su verovatno procenili da ne treba da troše novac je imaju ogromnu prednost, dok je Partizan verovatno procenio da je bodovni zaostatak nedostižan. Drugi razlog mogle bi da budu finansije, za koje zaista ne znam stoje večiti, pa ne mogu da tvrdim. Ali logičnije je da je ovo prvo - kaže Stojadinović za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading