BOMBA NA BRDU: Čukarički doveo levog beka iz Flamenga!

Autor:

Sport

30.01.2023

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Talentovani fudbaler će pojačati konkurenciju u četvrtoplasiranoj ekipi domaćeg prvenstva.

BOMBA NA BRDU: Čukarički doveo levog beka iz Flamenga!

Foto: Starsport

Slavlje fudbalera Čukaričkog

Ričard Dos Santos de Almeida, doskorašnji levi bek Flamenga, od danas je i zvanično fudbaler Čukaričkog, potvrdio je sportski direktor ovog kluba Vladimir Matijašević.

Matijašević nije krio radost što je mladi Brazilac stigao u Beograd.

- Doveli smo Ričarda na predlog naših skauta iz Brazila, koji su nam preporučili momka koji je prošao omladinsku školu Flamenga, zaigrao je i za prvi tim ovog slavnog brazilskog tima. Mlad je, 2003. godište, a pojačaće konkurenciju na mestu levog beka. Na njemu je da se što pre adaptira, da nauči jezik i pokaže ono zbog čega je i doveden. Ugovor je potpisan na tri i po godine – kazao je Matijašević.

Svoju sreću je izrazio i Goran Grkinić, tehnički direktor Čukaričkog, koji je podsetio da je ovo  drugi Brazilac u Čukaričkom, nakon što je Lukas Pjasentin igrao za ovaj klub od 2013. do 2017. godine.

- Nadamo se da će Ričard ostaviti sličan trag u našem klubu. Želeo bih da pohvalim i mladog levog beka Aleksandra Kadijevića, momka koji je odlično radio na priprema u Turskoj, kao i da dodam da na ovoj poziciji imamo i ekstratalentovanog Veljka Mirosavića, momka koji je rođen 2005. godine i koji je reprezentativac Srbije u svom uzrastu. Bila nam je deficitarna pozicija levog beka tokom jeseni, ali smo se sada i na tom mestu obezbedili pred završne borba u Super ligi i Kupu Srbije – dodao je Grkinić.

Podsetimo, na polusezoni u Superligi Srbije Čukarički zauzima četvrto mesto sa 35 bodova, četiri manje od TSC-a koji je trećeplasiran.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading