EVERTON BLIZU NOVOG TRENERA: Šon Dajš seda na klupu "karamela"?

Autor:

Sport

28.01.2023

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čini se da će i ova saga konačno dobiti epilog, a da će legenda Barnlija preuzeti klub iz Liverpula.

EVERTON BLIZU NOVOG TRENERA: Šon Dajš seda na klupu "karamela"?

Foto: Tanjug/AP

Engleski fudbalski stručnjak Šon Dajš postaće novi menadžer Evertona, prenose brojni britanski mediji.

Rukovodstvo Evertona našlo je zamenu za Frenka Lamparda. Bivši fudbaler se nije proslavio na klupi "karamela", pa je uprava kluba odlučila da mu se zahvali i pronađe nova rešennja. Spominjao se kao prva opcija Marselo Bijelsa, koji je poslednji angažman imao u Lidsu, ali je on insistirao da tim preuzme na leto.

U priči su bili i Korberan, trener Vest Bromviča, kao i Sem Alardajs, koji je već svojevremeno vodio Everton, ali je na kraju odlučeno da novi menadžer bude Šon Dajš.

Dajš je do sada u karijeri vodio Votford i Barnli na čijoj klupi je sedeo 10 godina, i sa kojim je uspeo da izbori plasman u Premijer ligu, kao i da se ustali kao standardan član najvišeg ranga u Engleskoj.

Ukoliko preuzme "karamele", Dajša će u ekipi sačekati Džejms Tarkovski, Majkl Kin i Dvajt Meknil, sa kojima je već sarađivao u Barnliju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading