ŠOK: Čuveni fudbaler PREMINUO od srčanog udara!

Autor:

Sport

25.01.2023

20:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavljen crni niz na Apeninima.

ŠOK: Čuveni fudbaler PREMINUO od srčanog udara!

Foto: Tanjug/AP

Patricio Bilio, nekadašnji fudbaler Milana, preminuo je danas iznenada od posledica srčanog udara.

Bilio je igrao padel, kada se srušio, a na kraju su doktori mogli samo da konstatuju smrt bivšeg fudbalera, čime se crna serija u Italiji nastavila, nakon što su pre njega preminuli i Siniša Mihajlović, odnosno Đanluka Vijali.

Doktori su brzo došli na lice mesta, a Italijan je preminuo uprkos brojnim pokušajima oživljavanja nakon što mu je pozlilo.

Prošao je mlađe kategorije roso-nera gde je i počeo karijeru, potom je usledila selidba po domovini, a onda odlazak u Kristal palas 1998. godine.

Iz Palasa je prešao u ekipu Dandija, a pet godina kasnije napustio je Ostrvo i škotski Aberdin, odakle je prešao u Livorno i 2010. godine završio je karijeru u niželigašu Kolijani. Kada je završio karijeru, radio je kao trener mlađih kategorija Milana, a poslednji zadatak imao je u Kuvajtu gde je radio kao trener na akamediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading