PRIZNALA DA JE SVE LAŽIRALA? Saša Sredanović povukla potez o kom svi pričaju!

Autor:

Sport

25.01.2023

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika bura se digla oko Podgoričanke.

PRIZNALA DA JE SVE LAŽIRALA? Saša Sredanović povukla potez o kom svi pričaju!

Foto: Instagram-sasasredanovic

Saša Sredanović

Saša Sredanović je danas dospela u centar pažnje nakon što je portal "FakeNews" izneo informaciju da je ova Podgoričanka obmanula celu javnost i da ona zapravo ne radi u FK Barselona, kako je ona predstavljala.

Takođe, Sredanovićeva je tvrdila da je psihologiju završila na jednom Univerzitetu u Mastrhitu, koji prema njihovim navodima ne postoji.

Međutim, ono što je usledilo nakon objave portala "FakeNews" nikako ne ide u korist ove devojke iz Podgorice.

Naime, Sredanovićeva je sa svog profila, na kom je držala u opisu da radi za Barelonu, sklonila tag ovog kluba, pa je tako nezvanično i priznala da je očigledno lagala i da je samo želela da obmane javnost u Srbiji.

Republika

Foto: Instagram/printscreen/sasasredanovic

 

 

Sredanovićeva se danas oglasila saopštenjem, u kom je otkrila svoje dalje korake.

- Izvinjavam se na kasnom javljanju, jer ste me trenutno zatekli u najgorem mogućem trenutku u mom životu, jer sam u procesu zbrinjavanja i hospitalizacije svoje majke usled više metastaza kancera koje su joj se pojavile. U ovom trenutnu, koji je jako emotivan za mene, nisam u mogućnosti da puno toga kažem, ali ću se do večeras, ili najkasnije sutra, oglasiti sa zvaničnom izjavom i demantom istih tvrdnji pokrenutih od strane sajta "Fakenews", koji je inače toliko pouzdan da ga čak i antivirus programi blokiraju - poručila je Saša na pitanje našeg portala o navedenim tvrdnjama.

Ipak, na rasvetljavanje ovog slučaja moraćemo da sačekamo detaljnu izjavu ove devojke, koja je zapretila drugima da će uslediti kazne ukoliko o njoj budu izneli netačne informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading