SUROVA OSVETA ZA FIGA: Barselona dovodi zvezdu Real Madrida

Autor:

Sport

23.01.2023

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katalonci su čekali više od dve decenije da silovito uzvrate udarac.

SUROVA OSVETA ZA FIGA: Barselona dovodi zvezdu Real Madrida

Foto: Tanjug/AP

Luis Figo na predstavljanju u Realu

Čelnici Barselone zainteresovani su za fudbalera Reala Marka Asensija zbog čega su počeli pregovore sa menadžerom krilnog napadača Žoržeom Mendešom, prenosi katalonski "Sport".

Trener Barselone Ćavi Ernandez želi na kraju sezone da dovede Asensija, koji ove sezone ima epizodnu ulogu u madridskom klubu kod trenera Karla Anćelotija.

Asensio ima ugovor sa Realom do kraja sezone, što znači da bi Barselona mogla da ga angažuje bez obeštećenja.

"Sport" navodi da dogovor dve strane još nije postignut, ali se Asensiju navodno sviđa ideja da nastavi karijeru u Barseloni.

Asensio (27) je ponikao u Majorki, a 2014. godine je trebalo da pređe u Barselonu. Međutim, katalonski klub je odbio da plati Majorki obeštećenje od četiri miliona evra i Asensio je završio u Realu. On je za madridski klub odigrao 257 utakmica i postigao je 52 gola.

Na ovaj način bi Barsa mogla posle više od dve decenije da se osveti Realu za slučaj Luis Figo, kada je Portugalac Kamp Nou zamenio "Santijago Bernabeu" stadionom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading