DA LI JE OBMANULA JAVNOST? Evo šta Saša kaže na temu PREVARE VEKA!

Autor:

Sport

25.01.2023

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasila se Podgoričanka o aferi koja trese region.

DA LI JE OBMANULA JAVNOST? Evo šta Saša kaže na temu PREVARE VEKA!

Foto: Instagram-sasasredanovic

Saša Sredanović

Podgoričanka Saša Sredanović optužena je od strane portala "Fakenews" da se lažno predstavljala, odnosno da navodi iz njene biografije ne odgovaraju istini.

Naime, Sredanovićeva je stekla veliku popularnost u javnosti kao bivši psiholog španskih klubova (Barselona, Atletik Bilbao i Selta), kao i ljubljanske Olimpije, a pomenuti sajt je istakao da je to sve "laž".

Saša je, u izjavi koju je dostavila našem portalu, najavila da će uskoro objaviti celu istinu, a pritom je postavila znak pitanja iznad verodostojnosti sajta kao što je "Fakenews".

- Izvinjavam se na kasnom javljanju, jer ste me trenutno zatekli u najgorem mogućem trenutku u mom životu, jer sam u procesu zbrinjavanja i hospitalizacije svoje majke usled više metastaza kancera koje su joj se pojavile. U ovom trenutnu, koji je jako emotivan za mene, nisam u mogućnosti da puno toga kažem, ali ću se do večeras, ili najkasnije sutra, oglasiti sa zvaničnom izjavom i demantom istih tvrdnji pokrenutih od strane sajta "Fakenews", koji je inače toliko pouzdan da ga čak i antivirus programi blokiraju - poručila je Saša na pitanje našeg portala o navedenim tvrdnjama.

Pogoričanka je, na kraju, dodala da će biti dostupna medijima za detaljnije reakcije nakon oglašavanja njenog advokata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading