SRBIN BRUTALNO NAPADNUT U IZRAELU: "Je*aću te, ne znaš šta ću ti uraditi!"

Autor:

Sport

24.01.2023

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sramna situacija u izraelskoj ligi.

SRBIN BRUTALNO NAPADNUT U IZRAELU: "Je*aću te, ne znaš šta ću ti uraditi!"

Foto: Starsport

Lazar Jovanović

Nestvaran skandal dogodio se u izraelskom fudbalu, pošto je srpski fudbaler Lazar Jovanović prošao pravu torturu u svom klubu.

Naime, izraelski mediji su objavili tekst o incidentu, po kome je igrač Bnei Rajne Lazar Jovanović podneo prijavu policiji i igračkoj organizaciji, tvrdeći da ga je na treningu održanom pre nedelju dana  napao vlasnik kluba Said Basul i pritom mu uputio niz pretnji.

Na snimljenom snimku čuje se Basulov glas kako viče na Jovanovića i izbacuje ga sa treninga ekipe:

- Idi kući, ako te još jednom vidim ovde, ne znaš šta ću ti uraditi. Ovde su tri čoveka koji će se veoma dobro brinuti o vama - obratio se gazda Bnei Rajne Jovanoviću i nastavio:

- Ne želim da te vidim ponovo, počinješ da me izluđuješ. Sada ti pričam kao brat i ne želim da te povredim, ali ti me teraš na to. Ne idi na trening. Nisi deo tima. Treba li ti novac? Daću ti Isti - grmeo je Said Basul.

Foto: Starsport

Lazar Jovanović u dresu Radničkog

Srpski igrač je objasnio kako se dalje odvijala situacija.

- Vlasnik ekipe je u pratnji još dvoje ljudi došao kod mene. Pošto su došli, digli su ruke na mene i zapretili mi da prestanem da dolazim na treninge tima. Rekli su da ako ne dođem, ako ne razumem dobro, onda ću razumeti loše - rekao je Užičanin, bivši igrač Radničkog, Slobode, Borca i Mladosti.

Jovanović, koji je između ostalog igrao i za Pjunik, dodatno je pojasnio kako mu je Basul pretio.

- Jednom me je samog poslao da treniram u Haifi na moru, kada su svi igrači poslani kući da se odmore. Rekao mi je: "Jeb**u te, ostaćeš ovde i vežbaćeš svaki dan dva puta dnevno. Nisam dobio platu tri meseca. - istakao je Lazar Jovanović.

Videćemo da li će ovaj slučaj na kraju dobiti epilog ili će Basul proći nekažnjeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading