SPEKTAKL U LONDONU: Arsenal u nadoknadi SRUŠIO Junajted - TITULA sve bliže!

Autor:

Sport

22.01.2023

19:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakav meč smo videli u Londonu.

SPEKTAKL U LONDONU: Arsenal u nadoknadi SRUŠIO Junajted - TITULA sve bliže!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Arsenala

Fudbaleri Arsenala savladali su Mančester junajted sa 3:2 (1:1) u meču 20. kola engleske Premijer lige, pa su sada stigli na korak bliže tituli koju u ovom klubu čekaju već 19 godina.

Neverovatan meč je odigran, a prvi gol je postigao Markus Rašford, koji je u 18. minutu doveo goste do prednosti. Nije se dugo čekalo na izjednačenje, pošto je u 24. minutu pogodio Nketija, na dodavanje Džake. Tim rezultatom se i otišlo na veliki odmor.

Čim su se igrači vratili na teren Arsenal je stigao do vođstva. Bukajo Saka je pogodio u 53. minutu za vođstvo domaće ekipe, ali je samo šest minuta kasnije Martinez ponovo poravnao.

Od tog trenutka se Junajted povukao, Arsenal je počeo da neprestano napada ka golu De Hee, što se na kraju isplatilo u 90. mniutu. Posle odlične akcije, jedna lopta se odbila do Nketije, koji ju je skrenuo u mrežu za vleiko slavlje na Emirejtsu.

Posle ove pobede, Arsenal ima 50 osvojenih bodova iz 19 odigranih mečeva, odnosno pet više od Mančester sitija, uz meč manje. Sa druge strane, Junajted ostaje na deobi treće pozicije sa 39 osvjenih bodova.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading