OGROMNO PRIZNANJE: Zvezdin fudbaler jedan od NAJBOLJIH na SVETU!

Autor:

Sport

16.01.2023

22:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od njega se očekuju velika dela.

OGROMNO PRIZNANJE: Zvezdin fudbaler jedan od NAJBOLJIH na SVETU!

Foto: Starsport

Ofanzivac Crvene zvezde, Stefan Mitrović, našao se na listi top 10 najperspektivnijih krilinh igrača sveta u 2022. godini, od strane Internacionalnog centra za sportske studije (CIES). Ovo je izuzetno veliko priznanje za talentovanog 20-godišnjaka, s obzirom da se našao među odabranim imenima svetskog fudbala.

 

 

Na spsiku su se pored Mitrovića našli i Entoni Elanga (Mančester junajted), Gabrijel Veron (Porto), Mohamed Darami (Kopenhagen), Adam Hložek (Bajer Leverkuzena), Harib Suhail (Šabab Al Ahli), Oktavijan Popesku (FCSB), Taljes Manjo (Njujork sitija), Jakub Kaminski (Volfsburg), kao i Olakunle Olusegun (Krasnodar).

Podsetimo, Mitrović je sjajnim partijama u dresu Crvene zvezde skrenuo pažnju brojnim evropskim klubovima, a najveće interesovanje pokazao je portugalski velikan, Porto, koji je istakao želju da brzonogog krilnog napadača dovede u svoje redove. Ipak, konkretnih ponuda još nije bilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading