VELIKI POTEZ nakon smrti legendarnog Siniše Mihajlovića!

Autor:

Sport

16.01.2023

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večno će živeti u našim srcima!

VELIKI POTEZ nakon smrti legendarnog Siniše Mihajlovića!

Foto: Tanjug/AP

Siniša Mihajlović

Arijana Mihajlović, supruga nedavno preminulog Siniše Mihajlović, oduševila je čitav svet!

Ona je objavila je vest da će organizacija ADMO Lacio, koja je zapravo udruženje donatora koštane srći i hematopoetskih matičnih ćelija za region Lacija u Rimu, otvoriti novu ordinaciju za lečenje bolesti krvi, kako bi bile veće šanse da oboleli od leukemije mogu da pronađu 100% kompatibilnog davaoca za transplantaciju.

Republika

Foto: Instagram.com/ariannamihajlovic

Siniša Mihajlović i Arijana

 

- Radimo svaki dan kako bi jednog dana svaki pacijent koji boluje od bolesti krvi mogao pronaći nadu preko 100% kompatibilnog davaoca. Hitnost je svakodnevna, samo u Italiji danas ima preko 1.700 ljudi koji čekaju genetskog brata koji može da im preokrene sudbinu. Lek je u nama, svaki dečak i devojčica koji su zdravi i mlađi od 35 godina mogu da se učlane u registar i doniraju očekivani životni vek. ADMO moli sve one koji ne mogu da se registruju da nam pomognu u širenju i podršci naše misije.

- Uskoro će ADMO Lacio otvoriti novu ordinaciju u Rimu i posvetiti je Siniši Mihajloviću, u znak sećanja na njegovu veliku hrabrost u suočavanju sa bolešću i njegov veliki altruizam u pomaganju drugim pacijentima koji su doživljavali istu dramu - navedeno je u objavi koju su na Instagramu podelile i supruga Arijana i ćerka Siniše Mihajlovića - Viktorija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading