DIRLJIVE SCENE U BOLONJI: Maraja Keri PREKINULA minut ćutanja za Mihajlovića i Vijalija, a onda su EMOCIJE preplavile stadion! (FOTO)

Autor:

Sport

09.01.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednji oproštaj od legendi.

DIRLJIVE SCENE U BOLONJI: Maraja Keri PREKINULA minut ćutanja za Mihajlovića i Vijalija, a onda su EMOCIJE preplavile stadion! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Siniša Mihajlović

Fudbaleri Atalante posle preokreta savladali su Bolonju sa 2:1 u gostima u okviru 17. kola Serije A.

Domaćin se na divan način oprostio od svog nekadašnjeg trenera Siniše Mihajlovića. Dok su fudbaleri dva tima izlazili na teren na velikom ekranu kružile su slike legendarnog Srbina, a sa razglasa je išla dirljiva poruka:

- Dok se zemlja okuplja u znak sećanja na Đanluku Vijalija, ovim minutom ćutanja želimo da se setimo i Siniše Mihajlovića koji je za ove tri godine dao čitavoj Bolonji snažne emocije. Zbogom gospodine, ostaćete zauvek u našim srcima.

Usledio je minut ćutanja za dvojicu proslavljenih fudbalera, ali dok je čitav stadion odavao poslednju počast Mihajloviću i Vijaliju, spolja je dopirao zvuk pesme Maraje Keri. Ubrzo je čitav stadion krenuo da aplaudira, čime su zvuci pesme nadjačani, a oproštaj od dvojice velikana je postao još emotivniji i dirljiviji.

 

 

- Minut ćutanja za Mihajlovića i za Vijalija je besprekorno ispoštovan na Dal Ari, ali je pomalo pokvaren zvucima božićne pesme Maraje Keri, koji su prilično glasno dopirali spolja. Kasnije je utihnuo, kada je tišina prešla u aplauz - objavio je jedan italijanski novinar.

Navijači Bolonje su istakli divan transparent posvećen legendarnom Barbiki. 

- Ćao Siniša, zauvek Bolonjez kao i mi. Šampioni nikada ne umiru!

Nažalost domaćih navijača, nisu stigli do trijumfa, iako su poveli golom Rikarda Orsolinija, koji je pogodak proslavio visoko podignutim rukama ka nebu i tako ga posvetio Mihajloviću.

Atalanta je u nastavku stigla do preokreta preko Teuna Kopmajnersa i Žeremija Boge i na taj način prekinula niz od četiri uzastopna meča bez trijumfa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading