PARAMA OD MUDRIKA RUŠE RUSE: Kontroverzni Ukrajinac povukao RADIKALAN potez - NEZAPAMĆENO!

Autor:

Sport

16.01.2023

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukrajinski klub pomaže armiji usred rata sa Rusijom.

PARAMA OD MUDRIKA RUŠE RUSE: Kontroverzni Ukrajinac povukao RADIKALAN potez - NEZAPAMĆENO!

Foto: Tanjug/AP

Mudrik u dresu Šahtjora

Transfer Mihajla Mudrika u Čelsi vredan 100 miliona evra privukao je ogromnu pažnju svetske javnosti, a šta tek reći za potez prvog čoveka Šahtjora Rinata Ahmetova.

Kontroverzni biznismen iz Donjecka je otkrio da će čak četvrtina sredstava biti uplaćena kao pomoć ukrajinskoj vojsci, koja nepunih godinu dana odoleva ruskoj agresiji.

Prvo i najvažnije, želim da se zahvalim celom civilizovanom svetu što pomaže Ukrajini. Danas možemo da govorimo o našem fudbalu zahvaljujući našoj vojsci, našem narodu i ogromnoj podršci celog sveta. Samo zajedničkim snagama pobedićemo zlo koje je stiglo u naše domove - počeo je Ahmetov, a potom je dodao:

 

 

Nikada nisam krio da mi je san da osvajam trofeje sa Šahtjorom. To znači da igrači poput Mudrika treba da ostanu u našem klubu, u našoj ligi. Nažalost, to je sada nemoguće, jer Rusija protiv Ukrajine vodi užasan i nepravedan rat. Ali uveren sam da ćemo pobediti. Mogu da saopštim da smo dogovorili prijateljsku utakmicu protiv Čelsija, na Donbas areni, u ukrajinskom Donjecku. U tom cilju doneo sam odluku da pokrenem projekat Srce Azovstala, osmišljen da pomogne braniocima Marijupolja i porodicama palih boraca. Njihova dela hrabrosti su bez premca u modernoj istoriji. Danas za njih izdvajam 25 miliona evra - za pomoć našim vojnicima - podvukao je čelnik Šahtjora.

Podsetimo, ruska invazija na Ukrajinu počela je 24. februara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading