VELIKI PEH ZA CRNO-BELE: Jedan od najboljih propušta pripreme u Turskoj zbog povrede!

Autor:

Sport

11.01.2023

20:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loše vesti.

VELIKI PEH ZA CRNO-BELE: Jedan od najboljih propušta pripreme u Turskoj zbog povrede!

Foto: Starsport

Čukarički će na pripreme u Antaliju putovati bez ofanzivnog veziste Ibrahime Endijaea, koji će ostati u Beogradu zbog problema sa leđima. Brđani će u Turskoj boraviti od 12. do 27. januara.

Republika

Foto: Superliga.rs

Ibrahima Endijae (desno)

- Endijae ima teži oblik diskus hernije, zbog kojeg će duže vreme biti van terena. U procesu je lečenja i intenzivnih terapija, neće putovati sa nama u Tursku, ali će ljudi iz medicinskog dela našeg kluba svakodnevno voditi računa o njegovom stanju i oporavku - rekao je doktor crno-belih Predrag Stefanović.

Endijae je rođen 6. decembra 1994. godine u Dakaru. Na Banovo brdo je stigao na leto 2019, a između dva boravka u Čukaričkom nastupao je za Al Hilal iz Južnog Sudana. Karijeru je počeo u senegalskom timu Linger, a potom je bio član Napretka i danskog Randersa. Za "brđane" je odigrao 95 mečeva, postigao je 18 golova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading