PODRHTAVA OSTRVO: Mančester junajted dovodi ZVEZDU Mundijala u Kataru!

Autor:

Sport

08.01.2023

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preko potrebno pojačanje za ekipu iz Mančestera.

PODRHTAVA OSTRVO: Mančester junajted dovodi ZVEZDU Mundijala u Kataru!

Foto: Tanjug/AP

Vout Veghorst, fudbaler Barnlija na pozajmici u Bešiktašu, nalazi se na korak do transfera u Mančester junajted, prenose britanski mediji. 

Mančester junajted traži pojačanje u napadu, posle odlaska Kristijana Ronalda u Al Nasr, a trenutno na tim pozicijama imaju Marsijala, koji je sklon povredama, Rašforda, koji se bolje snalazi na krilu, kao i nekoliko mladih fudbalera. Iz uprave su procenili da to nije dovoljno, pa su se iz Junajteda okrenuli ka Holanđaninu.

Veghorst je za Bešiktaš odigrao 17 utakmica ove sezone i postigao je osam golova. Takođe, bio je strelac i u poslednjem meču protiv Kasimpaše, a brojni turski mediji su preneli da se ovim pogotkom oprostio do kluba.

Foto: Tanjug/AP

Vout Veghorst slavi gol protiv Argentine

Ono što može predstavljati problem kod ovog prelaska je to što je Veghorst nekoliko puta potvrdio da je veliki navijač Liverpula, što se navijačima sigurno neće svideti.

Veghorst je slavu stekao na ovogodišnjem Mundijalu, kada je postigao dva pogotka u četvrtfinalu protiv Argentine, a drugi je stigao u 11. minutu nadoknade. Ipak, to nije bilo dovoljno evropskoj selekciji da prođe dalje, pošto su poraženi posle jedanaesteraca..

Veghorst je za reprezentaciju Holandije nastupio na 19 mečeva i pet puta se upisao u listu strelaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading