Radikalna odluka na Old Trafordu uoči januara 2023. godine!

Autor:

Sport

27.12.2022

21:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mančester junajted ne planira da izdvoji novac na pojačanja u zimskom prelaznom roku, pošto vlasnici ekipe sa "Old traforda" američka porodica Glejzer želi da proda engleski fudbalski klub, prenosi "Dejli mejl".

Radikalna odluka na Old Trafordu uoči januara 2023. godine!

Foto: Tanjug/AP

De Hea i Kristijano Ronaldo

Britanski list navodi da će predstoji prelazni rok da bude tužan za navijače "crvenih đavola", pošto je Liverpul sinoć oteo Mančester junajtedu holandskog fudbalera Kodija Gakpa, koji je mesecima pregovarao sa ekipom sa "Old traforda".

Republika

Foto: AP/Tanjug

Old Traford

- Vlasnici Mančester juna ne planiraju nikakve troškove u januaru naredne godine, pošto porodica Glejzer želi da proda ovaj klub. Avram Glejzer je već pričao sa potencijalnim kupcima i to iz Saudijske Arabije i Katara, koji su spremni da za Mančester junajted ponude oko šest milijardi funti -  tvrdi "Dejli mejl" i ističe da bi engleski klub mogao da dobije nove vlasnike u prvoj četvrtini naredne godine.

Britanski list podseća da je Mančester junajted u novembru ostao bez Kristijana Ronalda, a u zimskom prelaznom roku mogao bi da dovede fudbalere samo na pozajmicu.

Mančester junajted je trenutno peti na tabeli Premijer lige sa 26 bodova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading