SNIMAK KOJI JE PODELIO SRBIJU! Da li je u pitanju KRAĐA GORIVA ili samo "MUŽNJA VAGONA"!? (VIDEO)

Autor:

Vesti

27.12.2022

21:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak muškarca koji toči gorivo u kofu iz vagona u pokretu je postao viralan na društvenim mrežama.

SNIMAK KOJI JE PODELIO SRBIJU! Da li je u pitanju KRAĐA GORIVA ili samo "MUŽNJA VAGONA"!? (VIDEO)

Foto: Printskrin/Tviter/@SiggySwans

Svi se pitaju samo jednu stvar - da li je ovo moguće, odnosno da li je istina da se ovo zaista radi? Na snimku se vidi čovek koji prati vagon u pokretu i drži kofu u rukama i toči gorivo. Kada je završio, on je uredno zavrnuo slavinu i udaljio se sa lica mesta.

 

 

Prema rečima korisnika društvenih mreža, ovo i nije novost već se navodno radi oduvek. Jedan muškarac, koji je navodno radio na kontroli goriva, je naveo da je po vagonu cisterni redovno falilo nekoliko stotina litara goriva kada je vagon dolazio iz Pančeva.

Drugi muškarac je napisao da je čovek sa snimka "pravi domaćin" jer je napunio samo malo više od pola kante i zavrnuo je slavinu kada je završio, dok je treći muškarac navodno demistifikovao ovu šemu i otkrio o čemu se radi.

Prema njegovim rečima, radi se o starom železničkom zanatu koji je poznatiji kao "mužnja vagona". Objasnio je i šta to tačno znači.

- Prilikom istakanja cisterni uvek ostane malo goriva, a u stvari se radi o talogu. Onda vredni radnici to ‘pomuzu‘ i naspu u Golf 2. Vlasnici cisterni budu srećni jer bi morali da plaćaju čišćenje cisterni i zbrinjavanje otpada - napisao je on.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
pinokio

27.12.2022 22:39

sve je moguce kad zivis u ZLATNOM DOBU sa najvecim platama , penzijama , BDP-om i slicno . Samo kad droga prestane da deluje , nije svejedno nikome.