ISKRENA ISPOVEST PRVOTIMCA PARTIZANA: Stanojević mi je SPASAO karijeru, dugujem mu veliku zahvalnost!

Autor:

Sport

07.01.2023

18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otvorio dušu.

ISKRENA ISPOVEST PRVOTIMCA PARTIZANA: Stanojević mi je SPASAO karijeru, dugujem mu veliku zahvalnost!

Foto: Starsport

Igor Vujačić je u Partizan stigao pre četiri i po godine, u vreme kada je na klupi crno-belih sedeo Savo Milošević.

Ipak, crnogorski štoper kod legendarnog golgetera nije dobijao previše šansi da igra, a sve se promenilo dolaskom Aleksandra Stanojevića, pod kojem je Vujačić postao neizostavan član Partizana, ali i Crne Gore.

Crnogorac se u intervjuu za Telegraf prisetio svog dolaska u Humsku 1.

Republika

Foto: Starsport

Igor Vujačić

- Nisam igrao kada sam došao u Partizan, nisam uopšte dobijao šansu, a znate da je za igrača to najteže. Međutim, nisam bio, niti sam danas ljut ni na koga, nisam tada pravio probleme, smatrao sam da sam u pravom klubu i davao sam sve od sebe na svakom treningu. To je jednostavno profesionalizam, svako od nas vidi fudbal drugačije. Na kraju se ukazala šansa zahvaljujući treneru Aleksandru Stanojeviću i onda je sve nekako krenulo. Došao je potom i poziv reprezentacije Crne Gore, gde sam odigrao 25 mečeva i izuzetno sam ponosan na tu činjenicu, kao i što sam deo crno-belih. Imao sam u tom slučaju srećan splet okolnosti na svojoj strani, neko je ispao zbog povrede, neko, pak, zbog kovida, pa sam pozvan i iskoristio sam šansu igrajući uz izuzetnog fudbalera Stefana Savića, čiji saveti su mi bili i ostali zlata vredni. Liga nacija me je igrački održavala dok nisam dobio priliku u klubu... - rekao je on.

Vujačić je Stanojeviću uzvratio na velikom poverenju, pa je zbog njega odbio dve veoma unosne ponude iz Francuske i Rusije.

- Dolaskom Stanojevića sam počeo da igram, dobio sam priliku posle dugo vremena, “milion” treninga bez minuta na mečevima. Pre toga nas je napustio Sveta Marković, koga je Olimpijakos povukao sa pozajmice, pa sad i ja da odem i ostavim tim i čoveka koji mi je udahnuo novi fudbalski život – ne ide. Razgovarao sam i sa agentima, rekao sam im da je sa ljudske strane najpravednije, najpoštenije, bez obzira na ponude, da ostanem i da ispoštujem trenera koji mi je možda i spasao karijeru. I nisam se pokajao, imali smo one sjajne kvalifikacije sa Sočijem, Santa Klarom, potom i dobru jesen u grupnoj fazi Lige konferencije, žao mi je samo što nije sve krunisano titulom, jer smo se borili do samog kraja i bili nadomak cilja. Bili smo, čini mi se bolji, od rivala, ali šta se na kraju desilo, svima je jasno, da se ne vraćamo na te ružne uspomene. Verujem da su nas sve te nepravde ojačale kao tim, a Stanojeviću mogu samo lično da budem zahvalan, iz svih nas je izvukao maksimum - zaključio je popularni Vojvoda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading