BURNO U HUMSKOJ: Crno-beli naciljali STRAŠNO pojačanje! Postoji jedan VELIKI problem!

Autor:

Sport

05.01.2023

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li će se transfer realizovati?

BURNO U HUMSKOJ: Crno-beli naciljali STRAŠNO pojačanje! Postoji jedan VELIKI problem!

Foto: Starsport

FK Partizan

Fudbaleri Partizana trenutno se nalaze na drugom mestu Mozzart bet Superlige Srbije, sa čak deset bodova manje od Crvene zvezde.

Crno-beli i dalje nisu odustali od trke za titulu i pored toga što šampionski pehar deluje baš daleko, ali je veoma važno i drugo mesto koje ove sezone donosi plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Zbog toga su čelni ljudi Partizana "zavrnuli rukave" i krenuli u potragu za adekvatnim pojačanjima. Na meti kluba iz Humske nalazi se 30-godišnji golman kiparskog Apolona Aleksandar Jovanović.

Prema saznanjima Mozzart sporta, crno-beli su "zagrizli" za Jovanovića, ali je veliki problem obeštećenje. Transfermarkt je procenio da je vrednost srpskog golmana 800.000 evra, a Kiprani neće prihvatiti ništa manje i veliko je pitanje da li će Partizan biti spreman da izdvoji taj novac.

Aleksandar Jovanović je tokom karijere nastupao za veliki broj timova. Seniorsku karijeru počeo je u Palilulcu, igrao je za Rad, Palić, Donji Srem i Radnički iz Niša, zatim je bio u Arhusu, Hueski i Deportivu da bi se skrasio u Apolonu sa Kipra.

Za reprezentaciju Srbije upisao je jedan nastup u prijateljskom meču i porazu od Ukrajine rezultatom 2:0 kada je Slavoljub Muslin bio selektor. Na pomenutom meču ušao je u igru umesto Predraga Rajkovića, na terenu je proveo 45 minuta i primio je jedan gol.

Sa ekipom Apolona osvojio je jednu titulu i jedan Superkup Kipra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading