ODLUČENO! Izabran NOVI SELEKTOR koji će voditi tim u borbi za EURO 2024!

Autor:

Sport

02.01.2023

22:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvanično!

ODLUČENO! Izabran NOVI SELEKTOR koji će voditi tim u borbi za EURO 2024!

Foto: Starsport

Duel Albanije i Srbije u kvalifikacijama za EURO 2016.

Bivši brazilski fudbaler Silvinjo imenovan je za novog selektora reprezentacije Albanije, saopšteno je večeras u Tirani.

Silvinjo (48), čije je pravo ime Silvio Mendeš Kampos Žunior igrao je nekada za Korintijans, Seltu, Barselonu, Arsenal i Mančester siti. On je u karijeri trenirao Lion i Korintijans. Brazilski trener je sa Fudbalskim savezom Albanije potpisao ugovor do Evropskog prvenstva, koje će 2024. godine biti održano u Nemačkoj.

 

 

Lokalni mediji navode da FS Albanije želi da se nacionalni tim ove zemlje plasira na EP zbog čega je odlučio da na mestu selektora angažuje atraktivnog trenera, koji nema mnogo iskustva u ovom poslu.

Republika

Foto: Starsport

Duel Albanije i Srbije u kvalifikacijama za EURO 2016.

Silvinju će zbog toga pomagati bivši argentinski fudbaler Pablo Zabaleta, koji se nikada nije bavio trenerskim poslom i Dorival Žunior. On je u Brazilu trenirao čak 24 kluba. Albanija će u kvalifikacijama za EP 2024. igrati u grupi E sa Poljskom, Češkom, Moldavijom i Farskim ostrvima.

Podsetimo, selekcija Srbije se nalazi u grupi "G" sa selekcijama Mađarske, Crne Gore, Bugarske i Litvanije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading