BOGATAŠ NE MARI ZA MILIONE: Srbin stiže u Premijer ligu i potpisuje ugovor karijere!

Autor:

Sport

29.12.2022

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izazov kakav se ne propušta.

BOGATAŠ NE MARI ZA MILIONE: Srbin stiže u Premijer ligu i potpisuje ugovor karijere!

Foto: Tanjug/AP

Trenerski mandat Vladimira Ivića u Makabiju iz Tel Aviva završava se već posle šest meseci. Ne zbog loših rezultata ili problema sa upravom, već zbog toga što je od Krasnodara dobio ponudu koja se ne propušta.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Vladimir Ivić

Bogati ruski klub pikirao je Ivića i izneo je uslove kakvim je zaista teško odoleti. Prema informacijama izraelskog sajta "One", umesto 2.500.000 evra koliko se prvobitno pominjalo, Ivić će u novom klubu zarađivati oko 2.300.000 evropskih novčanica. Krasnodar će takođe platiti Makabiju 500.000 evra na ime obeštećenja, tačnije kompenzacije pošto Srbin ima aktivan ugovor do juna 2024. godine. 

Transfer još nije ozvaničen, ali će biti najkasnije do 3. januara. Pomenuti izvor navodi da će Ivić Makabi voditi na još maksimalno dve utakmice - sigurno na gostovanju Kirjat Šmoni poslednjeg dana u godini, moguće je i protiv Bnei Sahnina u nacionalnom Kupu. 

Vladimir Ivić je svoju trenersku karijeri započeo u solunskom PAOK-u, a pored Makabija vodio je i engleski Votford.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading