BRAZILSKA ZVEZDA zapalila Madrid! Top pojačanje!

Autor:

Sport

29.12.2022

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maloletni fudbaler Palmeirasa Endrik, izjavio je danas da je odlučio da potpiše ugovor sa Realom, jer je u madridskom klubu igrao kapiten portugalske reprezentacije Kristijano Ronaldo, prenosi španska "Marka".

BRAZILSKA ZVEZDA zapalila Madrid! Top pojačanje!

Foto: Tanjug/AP

Čelnici Reala i Palmeirasa dogovorili su pre mesec dana transfer mladog brazilskog fudbalera. Endrik (16) će stići u Real u julu 2024. godine, a madridski klub je pristao da plati Palmeirasu obeštećenje od 60 miliona evra. Endrik je nedavno obišao madridski klub.

- Ovo je veliki klub, Vinicijus mi je slao poruke i motivisao me da dođem. Tu je igrao i Kristijano Ronaldo, koji je moj idol. Zato sam odabrao Real i mislim da je to pravi izbor. Bog je uvek bio uz mene i rekao mi je da je to najbolji put - rekao je Endrik.

 

 

On je istakao da jedva čeka da zaigra sa Vinicijusom u Realu.

- Vinicijus mi je dao nekoliko saveta. On je moj prijatelj. Mislim da će to prijateljstvo trajati mnogo godina. Nadam se da ću sa njim moći da razmenim dosta asistencija i da ću postići puno golova - zaključio je Endrik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading