Francuz se SAMO SRUŠIO! Horor scene UZDRMALE PLANETU! (VIDEO)

Autor:

Sport

29.12.2022

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veoma neprijatno.

Francuz se SAMO SRUŠIO! Horor scene UZDRMALE PLANETU! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Olivije Žiru i Andre Pjer Žinjak

Čuveni francuski fudbaler, Andre Pjer Žinjak, uzdrmao je fudbalski svet.

Na utakmici šampionata Meksika koju su odigrali njegov Tigres i ekipa Santosa, zbog Žinjaka je zanemeo čitav stadion. 

On se u jednom trenutku samo srušio, izgubio je kontrolu i pao na zemlju, a posle ukazane lekarske pomoći uspeo je da ustane. Ipak, kada je krenuo da izađe iz igre on je ponovo pao, a zatim krenuo i da povraća sve dok nije otišao u svlačionicu.

 

 

Posle pregledanih snimaka bilo je jasno šta se desilo. Žinjaka je lopta pogodila u stomak, a zatim u glavu, te je izvesno da je Francuz doživeo potres mozga. 

Andre Pjer Žinjak se neprestano hvatao za potiljak, a kada se srušio ceo stadion je zanemeo. 

 

 

Na snicima se može videti kako Žinjak napušta teren. Lice mu je bilo bledo, a on je očigledno prestrašen onim što se dogodilo. Ipak, teren je napustio bez pomoći što je bilo dovoljno da se odahne, ali je odlazak u bolnicu ponovo zabrinuo čitavu planetu.

Na kraju utakmice, koja je završila rezultatom 1:1 trener Tigresa Diego Koka govorio je sve o zdravstvenom stanju francuskog napadača. Argentinski trener bio je smiren i rekao da je Žinjak u bolnicu otišao iz sigurnosnih razloga.

- Otišao je u bolnicu iz predostrožnosti, pre svega jer se radilo o udarcu loptom. Povratio je na klupi i to nas je zabrinulo, ali to su normalni simptomi. Klupski doktor je uveren da nije ništa i da je u pitanju samo strah - istakao je Koka.

Žinjak je već neko vreme u Meksiku, a tokom karijere je u reprezentaciji Francuske odigrao 36 utakmica na kojima je postigao sedam golova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading