HOROR POVREDA ALBANCA: Krici ODJEKIVALI stadionom, čeka ga DUGA PAUZA! (VIDEO)

Autor:

Sport

12.12.2022

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije dobro.

HOROR POVREDA ALBANCA: Krici ODJEKIVALI stadionom, čeka ga DUGA PAUZA! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Povreda Armanda Broje

Svetsko prvenstvo u fudbalu ušlo je u samu završnicu, te će četiri selekcije odlučiti o tome gde će otići "zlatna boginja".

I dok se Hrvati, Argentinci, Francuzi i Marokanci bore za titulu najboljeg na planeti, klubovi iz najboljih evropskih liga pripremaju se za nastavak sezone.

Upravo se na jednoj pripremnoj utakmici, koju su u Abu Dabiju odigrali Čelsi i Aston Vila, desila horor povreda Albanca i igrača londonskog kluba Armanda Broje.

Reprezentativac Albanije pokušao je da dođe do lopte u duelu sa Konsom, nakon čega je pao na zemlju, držeći se za desnu nogu.

 

 

Sve su pratili užasni krici posle kojih je bilo jasno da će Broja na dugu pauzu, a svi na stadionu ostali su nemi pošto je povreda zaista izgledala zastrašujuće.

Engleski mediji preneli su da bi ta pauza mogla biti višemesečna, a Čelsi će se naći u dodatnom problemu jer trener Poter već ne može da računa na Džejmsa, Kantea, Čilvela i Fofanu.

Pripremna utakmica protiv Aston Vile završena je porazom Čelsija rezultatom 1:0, a prvi takmičarski duel tim iz Londona odigraće već 27. decembra od 18.30 protiv Bornmuta u Premijer ligi.

Odmah zatim, prvog januara od 17.30 sledi gostovanje Notingem Forestu, da bi četiri dana kasnije od 21 čas "plavci" igrali protiv Mančester sitija. Čelsi se trenutno nalazi na osmom mestu Premijer lige sa 21 osvojenim bodom iz 14 utakmica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading