HOROR POVREDA VELIKOG TALENTA! Svi su ZGROŽENI krvničkim startom: Ovo je NEŠTO NAJGORE što smo mogli da vidimo! (VIDEO)

Autor:

Sport

25.12.2022

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čeka ga duga pauza.

HOROR POVREDA VELIKOG TALENTA! Svi su ZGROŽENI krvničkim startom: Ovo je NEŠTO NAJGORE što smo mogli da vidimo! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Horor povreda Vila Alvesa

Mladi i talentovani fudbaler Lestera, 17-godišnji Vil Alves, pauziraće najmanje devet meseci zbog horor povrede koju je doživeo na utakmici FA Kupa za mlade protiv Vulverhemptona.

Kejden Vojs, igrač "vukova" krvnički je startovao na Alvesa i pokidao mu ligamente kolena, a ovaj prekršaj vredan crvenog kartona došao je u centar pažnje engleske javnosti.

Svi su zgroženi načinom na koji je Vojs zaustavio Alvesa i odvojio ga sa terena u sezoni u kojoj je ovaj debitovao i za seniorski tim Lestera u kup meču protiv MK Donsa.

Tužan trenutak za nas. Izgubili smo jednog od naših mladih talenata Vila Alvesa, koji je ušao u igru protiv MK Donsa. Ono je bila jedna od najgorih situacija koje smo mogli da vidimo na fudbalskim terenima. Velika šteta za mladog igrača, koji ima 17 godina i koji se probija i ostavlja trag na treningu. Želimo mu brz oporavak i povratak. Njegova rehabilitacija  počeće tokom sledećih nekoliko nedelja, a posle toga ići će na operaciju - istakao je menadžer Lestera Brendon Rodžers.

 

 

Komentarima se priključio i defanzivac, Džejms Medison:

Nisam bio siguran trebam li ovo javno komentarisati. Ovaj start nije prihvatljiv ni na koji način. Očajan sam zbog mladog Vila. Briljantan klinac svetle budućnosti sada se mora oporaviti - rekao je Medison.

Sam Vil Alves psihički se sprema za dugu pauzu:

- Nedelja puna uspona i padova, tužan sam što moram objaviti da su mu pokidani ligamenti. Daću sve od sebe kako bih se vratio na teren i radio ono što volim - poručio je Alves.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading