KRAJ SARADNJE! Ljubimac crveno-belih navijača NAPUŠTA KLUB!

Autor:

Sport

23.12.2022

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivan razvoj situacije za srpskog fudbalera.

KRAJ SARADNJE! Ljubimac crveno-belih navijača NAPUŠTA KLUB!

Foto: Starsport

Dejan Meleg i Marko Gobeljić

Dejan Meleg, nekadašnja velika nada srpskog fudbala, završiće u narednom periodu saradnju sa ekipom Enpija, koja se takmiči u prvom rangu takmičenja u Egiptu.

Bivši fudbaler Vojvodine, ekipe u čijem dresu je sebi izborio transfer u Ajaks, završiće svoju epizodu na severu Afrike posle samo šest meseci, pa tako Srbija više neće imati svoje igrače u ovoj državi.

Meleg je stigao u Enpi kao veliko pojačanje, ali radom na treningu nije uspeo da se izbori za mesto kod trenera Košarija, pa tako nije upisao nijedan nastup za ovu ekipu. Sukob sa trenerom je bio sve očigledniji, a interesantno je da je prvi tim napustio Košari, pošto se Enpi nalazi tek na 15. mestu prvenstva, samo šest bodova iz osam kola.

Foto: Starsport

Dejan Meleg i Miloš Degenek

Ipak, sve je izvensije da će uslediti kraj saradnje sa Melegom. U narednih nekoliko dana bi jedini srpski fudbaler u Premijer ligi Egipta trebalo i zvanično da dobije čiste papire, kako bi u januaru mogao nesmetano da pronađe novi angažman. Naravno, uslov je da se prethodno dogovori sa upravom oko dinamike isplate novca koji bi mu sledovao do leta 2025. godine.

Dejan Meleg je u svojoj karijeri nastupao za Vojvodinu u dva navrata, zatim Ajaks, Kambur, Kajzerispor, a zatim i Crvenu zvezdu, gde se ipak nije proslavio. Nakon toga su usledile pozajmice u Levadijakos i Radnički iz Niša, a poslednji angažman pre Egipta je imao u ekipi Borca iz Banja Luke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading