MELEM ZA OČI, TRAUMA ZA GOLMANE! Siniša je BUŠIO MREŽE iz slobodnjaka: Od Rada do Askolija - pogledajte SVE pogotke koje je dao! (VIDEO)

Autor:

Sport

17.12.2022

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izdvojite vreme - definitivno vredi!

MELEM ZA OČI, TRAUMA ZA GOLMANE! Siniša je BUŠIO MREŽE iz slobodnjaka: Od Rada do Askolija - pogledajte SVE pogotke koje je dao! (VIDEO)

Foto: Starsport

Siniša Mihajlović u dresu reprezentacije Jugoslavije

Mlađe generacije teško da mogu i da pretpostave koliko je dobar izvođač slobodnih udaraca bio Siniša Mihajlović.

Oni, nešto stariji, sećaju se njegovih golova za Inter, Lacio i reprezentaciju.

Još stariji pamte i početke, te pogotke sa distance u dresovima Vojvodine ili Crvene zvezde.

Kada se sve sabere i oduzme, Siniša Mihajlović postigao je 66 golova iz slobodnih udaraca, a na internetu se pojavila kompilacija tih golova.

Snimak traje sedam minuta i 27 sekundi, a na njemu se mogu videti golovi iz svih perioda karijere. Prvi pogodak iz slobodnog udarca dao je Radu u dresu Vojvodine, dok je poslednji put bio strelac za Inter protiv Askolija.

Njegovi golovi bili su melem za oči, a trauma za golmane koji su u strahu postavljali živi zid kad god bi Miha uzimao zalet.

Takođe, Siniša je jedini fudbaler u istoriji koji je uspeo da postigne het-trik iz slobodnih udaraca, a izraelski novinar Mihael Johin izneo je jedan zanimljiv predlog.

Trofej Siniša Mihajlović trebalo bi da se uvede za najbolji slobodan udarac godine - napisao je Johin na Tviteru.

 

 

Podsetimo, Siniša Mihajlović je tokom igračke karijere igrao za Vojvodinu, Crvenu zvezdu, Romu, Sampdoriju, Lacio i Inter, dok je kao trener vodio Bolonju, Kataniju, Fiorentinu, Sampdoriju, Milan, Torino i reprezentaciju Srbije, a na klupi lisabonskog Sportinga proveo je tek devet dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading