ZVEZDA JE SVETSKI KLUB: Crveno-beli u mlađim kategorijama imaju osam stranaca koji kucaju na vrata prvog tima! Napadači, vezisti, štoper, ali i DESNI BEK

Autor:

Sport

12.12.2022

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači prvaka Srbije će sa velikom pažnjom pratiti njihov razvoj.

ZVEZDA JE SVETSKI KLUB: Crveno-beli u mlađim kategorijama imaju osam stranaca koji kucaju na vrata prvog tima! Napadači, vezisti, štoper, ali i DESNI BEK

Foto: Starsport

Stadion "Rajko Mitić" - dom fudbalera Crvene zvezde

Mladi nigerijski fudbaler Ifeani Opara je nedavno postao novi član omaldinskog pogona FK Crvena zvezda, što nas je nateralo da se pozabavimo svim strancima koji nastupaju za mlađe selekcije crveno-belih.

Sudeći po "Transfermarktu", šampion Srbije u ekipi do 19 godina ima tri stranca.

U pitanju su napadači iz Nigerije Jusuf Fajsal i Umar Mohamad, kao i defanzivni vezista iz Rusije Vladislav Goldin. Sva tri momka imaju po 18 godina.

Takođe, u omladinskoj selekciji Grafičara igraju tri stranca. To su 18-godišnji štoper iz Senegala Falu Fal, kao i tandem 19-godišnjaka desni bek Junhao Tang iz Kine i ofanzivni vezista Dankan Mekenzi sa Jamajke.

Republika

Foto: RFK Grafičar

Dankan Mekenzi

Osim njih, u kadetima Grafičara igra 16-godišnji centralni vezista Džošua Sora Taker, koji je rođen u Singapuru, a ima državljanstva Kanade i Japana.

Prema tome, Crvena zvezda sa Oparom koji je tek stigao na "Marakanu", u omladinskoj školi ima ukupno osam stranaca koji bi u skorije vreme mogli da zakucaju na vrata prvog tima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading