PAKUJE KOFERE: Jedan od najboljih napušta ekipu

Autor:

Sport

07.12.2022

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je za novi izazov u karijeri.

PAKUJE KOFERE: Jedan od najboljih napušta ekipu

Foto: Starsport

Aleksandar Katai protiv Kolubare

Po mnogima najbolji pojedinac u jesenjoj sezoni lazarevačkog superligaša Kolubare je golman Dejan Stanivuković. Odigrao je i najviše utakmica bio je starter na 18 mečeva jesenjeg dela sezone.

- Jesen je bila uspešna sa malim žalom što nismo upisali bar tri do četiri boda više. Bili bismo ozbiljni kandidati za plej-of. Prijaju mi pohvale za jeseni učinak i naravno da ću se potruditi da nastavak bude još uspešniji – istakao je Dejan Stanivuković, golman Kolubare. 

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri Kolubare

 

Dobre odbrane na golu ekipe iz Lazarevca nisu ostale ne zapažene, pa se već uveliko priča da bi Stanivuković mogao da napusti ekipu.

- Da ima nekih ponuda, tačno je, ali Kolubara je na prvom mestu tu sam stekao potpunu afirmaciju. Mogu klub napustiti samo uz saglasnost čelnika. Ako se pojavi ozbiljna ponuda kojoj bi bili zadovoljni kako klub, tako i ja. Možda ću razdužiti zeleno-crni dres. U klubu je mladi Balša Popović koji može u potpunosti me zameniti - kaže Dejan Stanivuković.

Iskusni golman "Rudara" ima 28 godina, pored kluba iz Lazarevca nastupao je i za Inđiju, Bačku i Proleter. 

Ove sezone u Superligi je upisao 18 nastupa, loptu iz mreže je vadio 30 putu, na pet utakmica je ostao nesavladan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading