NEMA SPAVANJA NA MARAKANI: Portugalac pojačao Crvenu zvezdu (FOTO)

Autor:

Sport

05.12.2022

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radno je u Ljutice Bogdana.

NEMA SPAVANJA NA MARAKANI: Portugalac pojačao Crvenu zvezdu (FOTO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević je uspeo da završi nekoliko bitnih poslova. Aktuelni šampion Srbije rešio je pitanje kondicionog trenera angažovanjem Saleta Jankovića iz Vojvodine. Očekuje se da iskusni stručnjak poboljša fizičku spremnu igrača crveno-belih, posebno posle dugog odmora i tronedeljnih priprema u Austriji.

Republika

Foto: Starsport

Ibrahim Mustafa i Miloš Milojević

Klub iz Ljutice Bogdana to nije zvanično saopštio, ali je tim Miloša Milojevića dobio još jedno pojačanje. I to iz inostranstva!

 Na sajtu Crvene zvezde stoji zanimljiv podatak da je deo stručnog štaba i Portugalac rođen 1985. godine Žoze Kosta. Reč je o treneru analitičaru, koji je zaposlen u Crvenoj zvezdi od prvog oktobra ove godine. Ali će tek na proleće imati pravi uticaj.

Pomenuti Žoze Kosta ima vrlo zanimljivu biografiju. Izdvaja se period u Šahtjoru iz Donjecka, gde je bio šef analitičara deo stručnog štaba zemljaka Luisa Kastra. Nakon izbijanja rata u Ukrajini preselio se u katarski Al Duhali. Međutim, tamo se kratko zadržao i prihvatio poziv Crvene zvezde da pojača stručni štab Miloša Milojevića.

 

 

Za vreme Dejana Stankovića uloga analitičara bila je poverena Italijanu Frančesku Susu. Kada je došao Miloš Milojević u stručni štab je implementiran Vladan Perašević. Kasnije je doveden Žoze Kosta od koga se na proleće očekuje veliki uticaj.

Podsetimo, Crvena zvezda ima deset bodova prednosti u odnosu na Partizan u Superligi, ali se očekuje da tokom proleća napravi valjanu pripremu za potencijalno učešće u Ligi šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading