AROGANTNO I PREPOTENTNO! Čim je napustio "Old Traford", Ronaldo ISPROZIVAO Mančester - navijači mu ovo NEĆE OPROSTITI! (FOTO)

Autor:

Sport

23.11.2022

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bura oko Portugalca se ne stišava.

AROGANTNO I PREPOTENTNO! Čim je napustio "Old Traford", Ronaldo ISPROZIVAO Mančester - navijači mu ovo NEĆE OPROSTITI! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo u dresu Mančester junajteda

Samo što je ozvaničen raskid Mančester junajteda i Kristijana Ronalda Portugalac je uspeo da iznervira navijače giganta sa "Old Traforda".

Naime, popularni KR7 se na društvenim mrežama pohvalio novim satom koji sadrži interesantnu simboliku.

Na njemu je izgraviran detalj gola koji je Ronaldo dao "Crvenim đavolima" u osmini finala Lige šampiona sezone 2012/2'13.

Tada je na "Bernabeu" viđen remi (1:1), a Portugalac je zatresao mrežu Junajteda i u revanšu, kada su "Galaktikosi" slavili rezultatom 2:1.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SPORTbible (@sportbible)

 

Podsetimo da je Ronaldov odlazak sa "Teatra snova" iniciran burnim intervjuom koji je dao "San-u", a on je u dosadašnjem toku karijere čak u pet navrata osvajao Zlatnu loptu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading