NEMA KRAJA: Ronaldo ponovo UDARIO na Junajted, ovo će zaboleti pristalice Mančestera!

Autor:

Sport

16.11.2022

22:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavio se još jedan deo šokantnog intervjua.

NEMA KRAJA: Ronaldo ponovo UDARIO na Junajted, ovo će zaboleti pristalice Mančestera!

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo je otvorio dušu u intervjuu kod Pirsa Morgana.

Već su se pojavile mnoge stvari koje je izrekao, a sada je u javnost izašlo još prljavog veša.

Portugalac se prisetio svog povratka u Mančester junajted, u vreme kada ga je želeo i Mančester siti, u koji je umalo i prešao.

- Pa, iskreno, bilo je blizu...Ali kao što znate, moja istorija u Mančester junajtedu, moje srce, osećate se da to pravi razliku. I naravno, takođe, ser Aleks Ferguson. Tako da sam bio iznenađen kada su me tražili. Ali to je bila svesna odluka. Jer srce govori, veoma glasno u tom trenutku - rekao je Ronaldo.

Upravo ga je legendarni Aleks Ferguson i ubedio da se vrati na Old Traford.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ser Aleks Ferguson

- Mislim da je to bio ključ. To je bila razlika u tom trenutku, ali ne mogu da budem lojalan skroz, ne bih rekao da Mančester siti nije bio blizu. Ali mislim da sam doneo svesnu odluku. Ne kajem se. I kao što ste ranije spomenuli, ser Aleks Ferguson je bio ključ. Razgovarao sam s njim... Rekao mi je da je nemoguće da odem u Mančester Siti. A ja kažem: 'OK, šefe'. Tako da sam doneo odluke i ponavljam, to je bila dobra odluka.

Ronaldo je još jednom izjavio da je Mančester ostao zamrznuz u vremenu i da je istia kao 2009. kada ga je napustio i pojačao Real Madrid.

- Bio sam iznenađen. Mislio sam kada sam potpisao da će te godine potpisati Sančo, Varan, plus ja, da će stvari biti onako kako treba da budu u Mančesteru. Kao što ste spomenuli, pa, Ser Aleks Ferguson je ostavio veliku prazninu u klubu, ne samo Ser Aleks Ferguson, jedna osoba za koju sam mislio da je napravila razliku; David Gil, predsednik, je veoma, veoma dobar čovek. I struktura oko ser Aleksa Fergusona je takođe bila veoma važna. Tako da sam znao da Mančester junajted nije isti. Nisam znao da je to bio toliki jaz. Svašta se desilo u poslednjih 10 godina, i to je bila stvar koja me je najviše iznenadila, da budem iskren.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading