NE PLANIRA DA STANE: Kristijano BRUTALNO napao legendu engleskog fudbala!

Autor:

Sport

17.11.2022

07:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedna osoba koja se našla na tapetu portugalske legende.

NE PLANIRA DA STANE: Kristijano BRUTALNO napao legendu engleskog fudbala!

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

Kristijano Ronaldo je ponovo napao bivšeg saigrača iz Mančester junajteda Vejna Runija, nagovestivši da je bivša engleska zvezda tražila "novi posao" kada je odlučio da ga kritikuje.

Runi je priznao da se nije slagao sa Ronaldovim ponašanjem kada je odjurio u tunel na "Old Trafordu" pre poslednjeg zvižduka tokom pobede Junajteda od 2:0 kod kuće nad Totenhemom prošlog meseca. Kasnije se ispostavilo da je portugalski kapiten odbio da siđe sa klupe uprkos želji menadžera Erika ten Haga i da je nakon toga nakratko isključen iz prvog tima.

- Za Kristijana, samo spusti glavu i radi i budi spreman da igraš kada te menadžer zatreba. Ako to uradi, biće odlično. Ako ne učini, to će postati neželjena distrakcija - rekao je Runi za "TalkSPORT".

Foto: Tanjug/AP

Ronaldov drugi boravak u Mančesteru će proći neslavno

Ronaldo očigledno nije dobro prihvatio Runijevu kritiku i dao je niz oštrih primedbi o Junajtedovom rekorderu, kao odgovor tokom svog ekskluzivnog intervjua sa Pirsom Morganom. Upitan o komentarima svog bivšeg saigrača, Ronaldo je rekao da je njihova veza pretrpela nepopravljivu štetu.

- Ne razumem, trebalo bi da postavite ovo pitanje njemu. Ne znam zašto me je tako loše kritikovao. Verovatno zato što je završio karijeru u tridesetim. Još uvek igram na visokom nivou, neću da kažem da izgledam bolje od njega, što je istina - izjavio je Ronaldo.

Krstijano je nastavio napad na Runija podsećajući na činjenicu da je sadašnji šef DC Junajteda tek nedavno bio u njegovoj kući, pre nego što ga je javno napao u medijima - implicirajući da je bivša zvezda "Tri lava" licemer.

- Zaista ne razumem ljude Ili ako žele da budu na naslovnoj strani novina, ili žele nove poslove ili šta već. Lako je kritikovati, ali ako ne znate celu priču, lako je. Oni nisu moji prijatelji.

Intervju Krstijana Ronalda je izazvao pravu buru u Evropi, a videćemo gde će Portugalac nastaviti karijeru, pošto u Mančesteru više nije poželjan.

Do tada, osvajača šest Ligi šampiona i pet "Zlatnih lopti" očekuje Svetsko prvenstvo, gde će Portugal igrati u grupi H, zajedno sa Urugvajem, Ganom i Južnom Korejom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading