Proslava titule se OTRGLA KONTROLI: SKINULA DRES i POKAZALA GRUDI pred svima! (VIDEO)

Autor:

Sport

16.11.2022

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo niko nije mogao da očekuje.

Proslava titule se OTRGLA KONTROLI: SKINULA DRES i POKAZALA GRUDI pred svima! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter/𝐂𝐚𝐬𝐮𝐚𝐥 𝐔𝐥𝐭𝐫𝐚 𝐎𝐟𝐟𝐢𝐜𝐢𝐚𝐥

Navijačica Olimpije iz Asunsiona

Navijači širom sveta često znaju iznenaditi apsolutno sve svojim neverovatnim potezima, a titulu pobednice godine odnela je jedna navijačica paragvajske ekipe Olimpije iz Asunsiona.

Olimpija je došla do neverovatne 46. titule šampiona Paragvaja, a iako su trofeji uobičajena pojava za ovaj klub, navijači svaki pehar slave kao da je prvi.

Tako je na proslavi titule šampiona za ovu godinu jedna navijačica odlučila da privuče pažnju na sebe među stotinama drugih ljubitelja ovog paragvajskog velikana.

Vatrena ljubiteljka fudbala odlučila je da skine dres na proslavi i pokaže grudi pred svima koji su ostali u šoku. Ova navijačica očigledno nema problem da pokaže čime raspolaže u javnosti. Učinila je to bez imalo stida i zatim nastavila da igra sa ostatkom grupe navijača.

 

 

Naravno, njene bujne grudi izazvale su brojne poglede muškaraca. Neki su ostali u neverici zbog onog što vide, ali je ona veselo mahala podignutim dresom.

Navikli su ljudi da vide svašta na tribinama, ali i na proslavama trofeja, a ova devojka definitivno je pobednica sezone.

Olimpiji je ovo 46. šampionski trofej Paragvaja, a klub je toliko navikao na osvajanje pehara da su samo opušteno napisali.

- Olimpija je šampion kao i inače i što je sasvim normalno. Nešto što se iz godine u godinu, ponavlja, ponavlja, ponavlja i tako 46 puta - napisali su na zvaničnim stranicama iz ovog kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading