SENZACIJA NA "VALJEKASU": Rajo skinuo KRUNU "kralju" - Real PAO posle TRILER PREOKRETA koji je trajao 100 minuta! (VIDEO)

Autor:

Sport

07.11.2022

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznanađenje po meri Barselone!

SENZACIJA NA "VALJEKASU": Rajo skinuo KRUNU "kralju" - Real PAO posle TRILER PREOKRETA koji je trajao 100 minuta! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Vezista Real Madrida Luka Modrić

Fudbaleri Rajo Valjekana napravili su senzaciju u 13. kolu španske Primere savladavši branioca titule, ekipu Real Madrida, rezultatom 3:2 (2:2).

Duel na "Valjekasu" obilovao je preokretima. Domaćin je stigao do vođstva u 5. minutu preko Komesane, ali ono nije dugo trajalo. "Kraljevski klub" je ubrzo došao do dva gola, a pogađali su Modrić (iz penala) i Militao.

Ipak, na veliki odmor otišlo se sa 2:2, pošto je Garsija doneo izjednačenje Raju, a sa uzbuđenjima se nastavilo i tokom drugog dela igre.

Najpre je u 61. minutu isključen trener domaćina Andoni Iraola, ali ni to nije omelo Rajo da osvoji ceo plen. Sredinom drugog poluvremena dosuđen je penal koji je u gol pretvorio Treho, a duel je trajao gotovo 100 minuta. Madriđani nisu uspeli da postignu pogodak vredan boda, te sada zaostaju dva boda za liderom Barsom na tabeli La lige.

 

 

Sa druge strane, crveno-beli su osmi sa 21 bodom, a zanimljivo je da su početkom sezone uspeli da ostanu neporaženi i protiv Katalonaca na "Kamp Nou" (0:0).

Oba tima sezonu nastavljaju u četvrtak, na "Valjekas" stiže Selta, dok će izabranici trenera Karla Anćelotija ugostiti Kadis u španskoj prestonici.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading