TOTALNI HAOS U ARGENTINI: Finale Superkupa prekinuto zbog 10 crvenih kartona (VIDEO)

Autor:

Sport

07.11.2022

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ludnica u San Luisu.

TOTALNI HAOS U ARGENTINI: Finale Superkupa prekinuto zbog 10 crvenih kartona (VIDEO)

Foto: YouTube printscreen/Fanatiz TV

Haos na meču Superkupa Argentine

Finale Superkupa Argentine, koji se tamo zove Trofeo de Kampeones, donelo je verovatno jednu od najuzbudljivijih fudbalskih utakmica u poslednjih nekoliko godina.

Sastali su se osvajač duple krune Boka Juniors i vicešampion države Rasing koji je u baražu prethodno bio bolji od finaliste Kupa Tigrea.

Trofej je na kraju pripao Rasingu, ali način na koji se to dogodilo prepričavaće se decenijama.

Prvo poluvreme je proteklo mirno, sa po jednim golom na obe strane i ukupno tri žuta kartona, a ništa posebno se nije događalo ni do same završnice drugog dela.

Međutim, tada je počeo haos kakav znaju da nam prirede samo Južnoamerikanci.

U petom minutu sudijske nadoknade je glavni arbitar Fakundo Teljo pokazao dva crvena kartona. Po jedan su dobila oba tima, Sebastijan Vilja iz Boke i Johan Karbonero na drugoj strani.

Meč je zatim ušao u produžetke, a u 100. minutu je Boka ostala sa devetoricom, jer je drugi žuti karton dobio Alan Varela.

Prednost igrača više je u 118. minutu iskoristio vezista Rasinga Karlos Jonas Alkaras koji je postigao gol za 2:1 i tada je nastala ludnica. Mladi as Rasinga je gol proslavio ispred tribine sa navijačima Boke, pa je došlo do opšteg meteža na terenu.

Rezultat svega bilo je novih sedam crvenih kartona, pet su dobili igrači Boke, a dva Rasingovi. Zbog toga je utakmica na kraju i prekinuta, jer Boka Juniors nije imala dovoljan broj igrača da završi meč, a pehar je osvojio Rasing.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading