Kapiten Partizana podeljenih emocija nakon ostvarenog proleća u Evropi!

Autor:

Sport

03.11.2022

22:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana odigrali su 1:1 sa ekipom Slovackog i tako obezbedili proleće naredne godine u Ligi konferencija.

Kapiten Partizana podeljenih emocija nakon ostvarenog proleća u Evropi!

Foto: Starsport

Slobodan Urošević

Kapiten crno-belih Slobodan Urošević imao je svoj svrt na večerašnji duel u Humskoj:

- Ne mogu da budem zadovoljan rezultatom, ovo je prva utakmica kod kuće da nismo bili pravi, jednostavno nismo uradili neke stvari nismo bili toliko bolji od Slovackog, nismo zaslužili pobedu, nisam ispratio rezultat tamo... 2:2 eto mogli smo do prvog mesta. Ostvarili smo cilj koji je bio zacrtan, ali mogli smo i do prvog mesta i eto nismo uspeli. Moram da budem ponosan na sve, prošli smo grupu i veliki je ovo uspeh. Nisam ni nezadovoljan ni zadovoljan - izjavio je Urošević.

Česi su insistirali na fizičkoj igri, što je delovalo kao da ne odgovara crno-belima.

- Znali smo mi kako oni igraju, da igraju na snagu i dugim loptama, jednostavno nismo odgovorili na pravi način i čak bili slabiji u drugom poluvremenu i malo se opustili misleći da će se utakmica sama od sebe završiti. Idemo dalje, prošli smo, možemo da budemo zadovoljni - podvukao je Urošević.

Republika

Foto: FK Partizan/DadoĐilas

Aleksandar Popović

Nakon meča oglasio se i golman Partizana Aleksandar Popović:

- Nismo nezadovoljni, prošli smo grupu imamo još jedno proleće u Evropi. Ostaje baš veliki žal za pobedmo. Nismo dobri bili, dopustili im nešto što nismo u prvom poluvremenu, pa su u drugom oni igrali svoju igru. Ostaje žal za pobedom i prvim mestom. Moglo je da bude bolje, nije u tome poenta. Mogao sam i ja da izbacimm loptu bolje, opet kažem prošli smo i zadovoljni i nismo bili dovoljno dobri u drugom poluvremenu - zaključio je Popović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading