PETRIĆ SUTRA ODLAZI IZ PARTIZANA? Trener crno-belih OTVORIO DUŠU posle DRAME za proleće u Evropi!

Autor:

Sport

03.11.2022

22:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strateg "Parnog valjka" se oglasio nakon okončanja grupne faze LK.

PETRIĆ SUTRA ODLAZI IZ PARTIZANA? Trener crno-belih OTVORIO DUŠU posle DRAME za proleće u Evropi!

Foto: Starsport

Trener Partizana Gordan Petrić

Fudbaleri Partizana i Slovackog remizirali su sa 1:1 u Humskoj, crno-beli će igrati 1/16 finala Lige konferencija, a Gordan Petrić je imao zanimljiv osvrt na evropsku jesen.

Kormilar viceprvaka Srbije rekao je da je zadovoljan prolazom dalje, a na pitanje zašto ne deluje tako, poručio je da može "sutra da ode iz Partizana".

- Momci su ispunili zacrtani plan kada smo saznali rivale u grupi. Čestitam im, možda smo mogli do tri boda, ali je i protivnik bio nezgodan. Rezultat je realan - počeo je Petrić, a potom je dodao:

- Gde je bio problem, pitanje je za analizu. Češke ekipe igraju na određeni način, teško je stvarati prilike protiv njih. Imali smo neke šanse da "zatvorimO" utakmicu, nismo ih iskoristili. Možda je bilo malo nervoze, pošto smo se borili za evropsko proleće. Završilo se sa 1:1, okrećemo se duelima u prvenstvu i demo dalje.

Čovek koji je ove jeseni preporodio Partizan na kraju je poručio "iz srca".

- Ja sam prezadovoljan sa momcima, mogu sutra da odem i više ne budem trener. Nisam nezadovoljan, takav sam, kakav sam, a to možda i odgovara mojim izabranicima - zaključio je Petrić.

Partizan će na prvom stepeniku nokaut faze odmeriti snage sa nekim od klubova eliminisanih iz Lige Evrope, a detalje možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
VALJAK

04.11.2022 00:16

BOLJE DA ODES ,DA POKAZES DRUGDE KVALITETE PA DA SE VRATIS KAO PRAVI ISKUSAN TRENER. SAD TO NISI. IMAS VISE SRECE NEGO ZNANJA ! P.S. POVEDI I BAGRU FOTELJASKI ! KANCER KLUBA .