OPŠTE LUDILO NA ULICAMA BUENOS AIRESA: Navijači Boke slavili do kasno u noć posle neverovatne drame u prvenstvu! (VIDEO)

Autor:

Sport

24.10.2022

09:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jednu od najneizvesnijih završnica prvenstava u istoriji Argentine, ali i sveta, imali smo sinoć u Argentini.

OPŠTE LUDILO NA ULICAMA BUENOS AIRESA: Navijači Boke slavili do kasno u noć posle neverovatne drame u prvenstvu! (VIDEO)

Foto: Twitter/PrintScreen/tribundergi

Navijači Boke juniors

Epilog je titula za Boku juniors. Fudbaleri Boke su do titule stigli remijem protiv Independijentea, ali i šokantnim porazom Rasinga, koji je u 89. minutu promašio penal za titulu.

Galvan, defanzivac Rasinga, je promašio jedanaesterac za titulu, a kao šlag na tortu je stigao gol Borhe u 94. minutu, čime je Rasing doživeo i poraz protiv Rivera. Remi ili poraz, svejedno je bilo za Rasing, njima je samo pobeda odgovarala. Ovako, titula ide Boki.

Posle šokantne i dramatične završnice u Aveljanedi, predgrađa Buenos Airesa odakle je Rasing, usledila je fešta u glavnom gradu Argentine, u režiji navijača Boke.

Slavlje je, po završetku meča u Aveljanedi, započelo na "Bombonjeri", da bi se zatim nastavilo i na ulicama glavnog grada sve do jutarnjih sati.




Ovom titulom je Boka prišla Riveru na listi osvajača titula u Argentini. River Plejt ima 36 titula, dok je ekipa sa čuvene "Bombonjere" sada na 35 osvojenih titula.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading