Zvezda konačno DOVODI BEKA: Đak škole Partizana blizu Marakane!

Autor:

Sport

20.10.2022

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Može da igra po oba boka, pa bi konkurenciju dobili i Rodić i Gobeljić.

Zvezda konačno DOVODI BEKA: Đak škole Partizana blizu Marakane!

Foto: Starsport

Godinama unazad Crvena zvezda ima problem na poziciji beka.

Milan Rodić igra odlično, ali nema adekvatnu zamenu, a na desnoj strani se često traži alternativa, pa osim Marka Gobeljića, u toj ulozi možemo videti i Strahinju Erakovića.

Italijan Pićini bio je promašaj, a sada je blizu Marakane novi fudbaler koji bi mogao da pooštri konkurenciju. I to na obe strane!

Kako saznaje "Mocart sport" dres Crvene zvezde uskoro bi mogao da zaduži fudbaler Javora, Lazar Nikolić. On je rođen 1999. godine u Leskovcu, a tokom omladinskih dana nosio je dres OFK Beograda i Partizana. 

Tada je igrao ofanzivnije, ali je od prelaska u italijanski SPAL prebačen na beka, a na toj poziciji igra i sada. 

Ove sezone je u dresu Javora na 15 utakmica u MozzartBet Superligi postigao i namestio po jedan pogodak. Prošle sezone je u Prvoj ligi Srbije upisao pet golova i tri asistencije mada je tada uglavnom igrao ofanzivnije. 

Očekuje se da čelni ljudi Crvene zvezde i Lazar Nikolić postignu dogovor i da se transfer realizuje već u zimskom prelaznom roku. Nikoliću ugovor sa Javorom ističe krajem juna 2023. godine, pa je ovo poslednja šansa da tim iz Ivanjice nešto zaradi na njegovom transferu.

Tokom mlađih kategorija Nikolić je zabeležio i nekoliko nastupa za nacionalni tim.

Od 2019. godine je član Javora i za Ivanjičane je odigrao 100 utakmica, zabeleživši na njima devet golova i osam asistencija.

Da li vi smatrate da je Lazar Nikolić adekvatno rešenje za beka Crvene zvezde?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading