Ko to nosi crveno-beli dres? Cirkus tokom TV prenosa, urnisali igrača Zvezde! (VIDEO)

Autor:

Sport

16.10.2022

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi su ostali u čudu!

Ko to nosi crveno-beli dres? Cirkus tokom TV prenosa, urnisali igrača Zvezde! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Youtube/Crna Guja

Milojko Pantić i Zvonko Mihajlovski

Legendarni snimak sa utakmice Crvene zvezde i Spartaka u Subotici kruži internetom, došao je kao kec na destku, u danu kada srpski aktuelni šampion gostuje Radničkom u Kragujevcu.

U prvih 11 Crvene zvezde našao se i povratnik u Ljutice Bogdana Srđan Mijailović, koga su pre nekih 11 godina Milojko Pantić i Zvonko Mihajlovski, poznati srpski sportski komentatori, provukli kroz tzv. toplog zeca.

Nakon sudijskog zvižduka za kraj prvih 45 minuta, mikrofon u studiju je ostao uključen, pa su Mihajlovski i Pantić krenuli u analizu igre. Prethodno ne znajući da ih cela Srbija sluša...

Mic po mic, od igrača do igrača, došli su do Srđana Mijailovića, tada mlade nade crveno-belih. Prisetimo se tog čuvenog momenta:

- Ko je ovaj nisam nikada čuo za ovog igrača Zvezde - Srđan Mijailović.... Ko je taj - rekao je Mihajlovski tokom prenosa...

Mijailović je nakon Crvene zvezde igrao za Kajzerispor pune četiri sezone, a 2017. godine napustio je tursku u pojačao ekipu ruskog Krila Sovjetova. Popularni "Mićko" je 2020. godine stigao na Banovo brdo u Čukarički iz koga je u jesen 2022. godine otišao, tj. vratio se u Zvezdino jato.

Mijailović je odigrao i pet mečeva za selekciju Srbije, a u Zvezdu se vratio kako bi pomogao veznom redu srpskog šampiona. Pre svega svojim iskustvom, ali i nespornim fudbalskom znanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading