MITROVIĆ IZAZVAO SALVU EMOCIJA: Aleksandar pokazao koliko je BRIŽAN otac, Kristina podelila snimak koji je ZAPALIO Instagram! (VIDEO)

Autor:

Sport

14.10.2022

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Društvene mreže gore zbog napadača Fulama.

MITROVIĆ IZAZVAO SALVU EMOCIJA: Aleksandar pokazao koliko je BRIŽAN otac, Kristina podelila snimak koji je ZAPALIO Instagram! (VIDEO)

Foto: Starsport

Napadač reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović

Rekorder reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović uživa u porodičnom ambijentu sa svojom suprugom Kristinom i ćerkicom.

Manekenka je na svet donela bebu 1. oktobra, a sada je podelila video na društvenim mrežama koji pokazuje koliko je Mitar brižan otac.

Na snimku se vidi kako on uživa dok drži svoju ćerkicu u naručju, a on je izazvao pravo oduševljenje na Instagramu.

 

 

Podsetimo da su Aleksandar i Kristina zajedno još od mladosti, a ona je naslednica poznatog srpskog trenera Aleksandra Janjića, koji je između ostalih sa klupe predvodio Rad, Voždovac, Jagodinu...

Što se tiče srpskog centarfora, on se uspešno oporavlja od povrede, a već u subotu bi mogao ponovo da zaigra za Fulam protiv Bornmuta u okviru Premijer lige.

Njegov oporavak sigurno raduje selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija, ali i celu naciju, uoči Svetskog prvenstva u Kataru koje je na programu od 20. novembra do 18. decembra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading