PIKSI NA NOGAMA ZBOG MITROVIĆA: Fenomenalna vest za Srbiju uoči Mundijala u Kataru!

Autor:

Sport

14.10.2022

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mitrović se oporavio, možda zaigra već u subotu...

PIKSI NA NOGAMA ZBOG MITROVIĆA: Fenomenalna vest za Srbiju uoči Mundijala u Kataru!

Foto: Starsport

Aleksandar Mitrović protiv Mađarske

Srpski centarfor Aleksandar Mitrović uskoro vraća se na teren. Ovu informaciju obelodanio je menadžer Fulama Marko Silva uoči utakmice protiv Bornmuta u okviru Premijer lige.

Mitra je mučila povreda stopala koju je zadobio tokom okršaja sa Njukaslom (1:4), a sada je ponovo potpuno spreman za igru.

Mitrović je danas trenirao prvi put sa ekipom, pratimo situaciju i čekamo konačnu odluku posle konsultacije sa lekarskim timom, kada ćemo znati da li može da zaigra protiv Bornmuta - rekao je trener Fulama.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Oporavio se Mitrović

Utakmica na stadionu "Krejven Kotidž" igraće se u subotu od 16 časova, a Srbin će verovatno dobiti šansu da podeblja svoj golgeterski učinak od šest ligaških pogodaka. Mitrovićev povratak može da raduje selektora Srbije Dragana Stjkovića Piksija pred Mundijal u Kataru koji je na programu od 20. novembra do 18. decembra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading